Minőséget képviselünk!
AZ ODAFIGYELÉS, A TÖRŐDÉS NEM LUXUS, ÖNÖKNEK IS JÁR!
KÉRJE AJÁNLATUNKAT! TELEFON: 788-8482, FAX: 788-8464, E-MAIL: akozoskepviselotunde@gmail.com
 
 

Közös képviseleti tevékenységünket a Társasházi törvény szabályozza, feladatainak annak betartásával végezzük.

Ügyfélszolgálatunk feladata a tulajdonosi hívások kezelésén túl a személyes segítség biztosítása.

Eddigi munkánk során sikerült elérni, hogy a tulajdonosok ne csak a közgyűlésen találkozzanak velünk, hanem mindennapi életük részesei vagyunk. Folyamatosan ellenőrizzük az általunk vállalt szolgáltatás színvonalát (közös képviselet, takarítás, kertészet stb.) 

A költségek alacsonyan tartása érdekében rendelkezünk

- komplex szakszerviz hálózattal, 
- takarítószolgálattal, igény szerinti napokon és időpontban
Az elvégzendő munkák ütemezését a közgyűlés határozza meg, illetve folyamatos, napi kapcsolatban állunk a számvizsgáló bizottságokkal és az üzemeltetés során felmerülő hibákat az ő jóváhagyásukkal végeztetjük el, kivételt képeznek ez alól az életet közvetlenül veszélyeztető problémák, melynél az azonnali hibaelhárítást megkezdjük, ezzel párhuzamosan tájékoztatjuk a számvizsgáló bizottságot a megkezdett munkálatokról.

Minden házunknak garantáljuk a gazdaságos, korrekt, áttekinthető gazdálkodást. Biztosítjuk az időszakos, átfogó ellenőrzés lehetőségét a számvizsgáló bizottság részére. 

Minden, újonnan átvett társasházunkra, a házra vonatkoztatva készítjük el gazdálkodási tervünket, figyelembe véve a helyi sajátosságokat, lehetőségeket, minden esetben a közgyűléssel és a számvizsgáló bizottsággal egyeztetve. Minden társasházban felülvizsgáljuk a hatályban lévő, megkötött szerződéseket, és valamennyi átvett társasházban garantáljuk, hogy jelentős költségmegtakarítást tudtunk elérni a szerződések optimalizálása révén.

 

Munkatársaink aktívan részt vesznek a környeztet szépítő, önkéntes munkákban, mellyel a társasházak közvetlen környezetét, illetve életterüket tudjuk megújítani.

Ezek általában olyan tevékenységek, amelyek fontosak lennének, de a társasházak szűkös költségvetését figyelembe véve nem élveznek prioritásokat. 
 
 


Az akozoskepvislo.hu oldalain megjelent valamennyi tartalmat, illetve egyéb publikált anyagot szerzői jog védi. Ezek bármilyen formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a kiadó előzetes írásbeli engedélyével történhet. Az oldal tulajdonosa Balogh Tünde.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy kapcsolati e-mail címeink, telefonszámaink különféle címjegyzékekbe való beillesztése, valamint a kapcsolati címeinkre történő spam-küldés törvénybe ütköző cselekedet. Kérünk mindenkit, hogy tartózkodjon a törvénysértéstől.
 
Copyright 2009. Balogh Tünde Minden jog fenntartva.